Digitale bijeenkomst

Informatieavonden SVDJ Incubator

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek start in 2024 met een nieuw programma; de SVDJ Incubator. Het is tot en met 3 januari mogelijk om je in te schrijven voor de SVDJ Incubator. Omdat het een nieuw programma is, snappen we dat geïnteresseerden vragen hebben over wat het programma inhoudt. Daarom organiseren we hiervoor een digitale informatieavond.

Tijdens de bijeenkomst bieden medewerkers van SVDJ informatie aan over de incubator en heb jij als mogelijke geïnteresseerde de ruimte om specifieke vragen te stellen.

  • Woensdag 13 december 2023 van 19:00 – 20:00 uur (online) op Microsoft Teams.

Registreren

Registreren is verplicht. Zodra je je hebt aangemeld hoef je niets meer te doen. Op woensdag 13 december ontvang je een linkje om deel te nemen aan de meeting. Let op, na deze aanmelding krijg je geen e-mail bevestiging. Registreren kan via dit formulier

Kun je niet op de voorgestelde datum, maar heb je toch vragen rondom het programma? Stuur dan even een mailtje naar Hugo (hugo@svdj.nl) of Willemijn (willemijn@svdj.nl).

Overige vragen? Stuur een mailtje naar evenementen@svdj.nl

Datum
13 december 2023
Tijd
19:00 – 20:00 uur
Locatie
Digitaal – Teams
Organisator
Stimuleringsfonds voor de Journalistiek
Kosten
Gratis
Registreren

De SVDJ Incubator is een gloednieuw programma gericht op het creëren van innovatieve oplossingen voor uitdagingen binnen de journalistiek. In dit innovatieprogramma vormen individuele deelnemers multidisciplinaire teams. Deze teams krijgen de ruimte om een jaar lang betaald te werken aan oplossingen. Inschrijven kan tot en met 3 januari 2024!