Digitale bijeenkomst

Media van Morgen

De Media van Morgen in een nieuw jasje! Wil jij kennismaken met journalistieke innovatie en alles weten over ons innovatieprogramma de SVDJ Accelerator? Op woensdag 2 februari presenteerden wij vanuit Beeld en Geluid Den Haag De Media van Morgen: dé online talkshow over journalistieke innovatie. Kijk de talkshow nu terug.

We presenteerden de nieuwste ontwikkelingen binnen de journalistiek en vertelden je alles over de SVDJ Accelerator: hét journalistieke innovatieprogramma van Nederland.

Presentator Bart Jan Cune ging onder andere in gesprek met Stefan Oude Wesselink van Opt Out Advertising, die liet zien wat de voordelen zijn van cookieloos adverteren. De Volkskrant en Nu.nl vertelden hoe zij omgaan met journalistieke innovatie op de redactie. Richard Otto van XS2AUDIO liet zien hoe organisaties hun bestaande content kunnen vermenigvuldigen naar andere mediavormen, waaronder audio- en videobulletins. Jolien van de Griendt opende Media van Morgen met een keynote over het belang van journalistieke innovatie en wat de Accelerator heeft betekend bij de oprichting van Newschain.

Media van Morgen gemist? Bekijk het event nu terug!

Datum
02 februari 2022
Tijd
11:00 – 13:00
Locatie
Digitaal
Organisator
Stimuleringsfonds voor de Journalistiek
Kosten
Gratis
Media van Morgen terugkijken
Deelnemers Accelerator 2021