Themabijeenkomst

SVDJ Professionalisering Lokale Publieke Media-instellingen Regiosessies najaar 2024

SVDJ organiseert in het najaar vijf regiosessies voor media-instellingen die deelnemen aan de regeling ‘Professionalisering Lokale Publieke Media-instellingen 2023-2024’.

Professionalisering Lokale Publieke Media-instellingen 2023-2024

De regeling creëert kansen voor lokale publieke media-instellingen om zich (verder) te professionaliseren, zowel journalistiek-inhoudelijk als op organisatorisch vlak. De regeling biedt de mogelijkheid voor zowel individuele lokale publieke media-instellingen om deel te nemen, als voor lokale publieke media-instellingen die via een samenwerkingsverband verdere professionalisering nastreven.

Vijf regiosessies 

Tijdens de regeling worden in het voor- en najaar vijf regiosessies georganiseerd waarbij de verschillende deelnemende media-instellingen aan één van deze sessies deelnemen. Daarbij gaan ze met elkaar in gesprek over het traject dat ze doorlopen. De najaar regiosessies vinden plaats tussen 23 september tot en met 18 oktober 2024. Exacte tijd en locaties volgen.

Meer informatie

De vijf regiosessies zijn besloten bijeenkomsten. Meer informatie over de regeling Professionalisering Lokale Publieke Media-instellingen 2023-2024 is te lezen op deze pagina.

Datum
23 september / 18 oktober 2024
Tijd
13:00 – 17:00
Locatie
Raadpleeg de lopende tekst voor locaties per datum.
Organisator
SVDJ