Conferentie

True Stories Conferentie

Conferentie

True Stories Conferentie

Stichting Verhalende Journalistiek organiseert op 2 juni een online conferentie met lezingen en workshops in het teken van verhalende journalistiek. Dit doen zij speciaal voor de vrienden van de Stichting. Bekijk de site van Stichting Verhalende Journalistiek voor meer info en het programma.

Kom naar de onlineconferentie True Stories

Stichting Verhalende Journalistiek organiseert samen met Beeld en Geluid Den Haag een onlineprogramma met inspirerende lezingen en workshops én diverse netwerkmomenten. We brengen het conferentiegevoel direct naar jouw huiskamer – van onverwachtse ontmoetingen, tot een hoofd bomvol nieuwe ideeën na afloop. Kom speeddaten met andere deelnemers en laat je inspireren door onder anderen schrijver Annejet van der Zijl, fotograaf Karim Ben Khelifa, scenario-schrijver Willem Bosch en makers Carlos Spottorno en Guillermo Abril.

Doe nu al mee

De conferentie begint nu al. Geef je op voor De Pitch en maak kans om jouw verhaalidee te pitchen aan een panel van experts! Of stel alvast een vraag aan Annejet van der Zijl en wie weet mag je jouw dilemma’s live aan haar voorleggen!

Word vriend

Dit jaar is de conferentie alleen voor vrienden van Stichting Verhalende Journalistiek toegankelijk. Dus word vriend en wees erbij!

Meer informatie

Datum
02 juni 2021
Tijd
10:00 – 15:00
Locatie
Online
Organisator
Stichting Verhalende Journalistiek
Meer info en aanmelden