Conferentie

VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek: Claimen en framen

De kloof van wantrouwen groeit in onze maatschappij. Althans dat wordt beweert, maar klopt dit wel? De Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ) gaat hier samen met jou een antwoord naar zoeken tijdens het tweedaagse VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek: Claimen en framen.

Met behulp van sprekers uit internationale media wordt op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 op de Arteveldehogeschool in Gent de dialoog aangegaan met onderzoeksjournalisten. Hier wordt onderzocht hoe groot de kloof is, hoe journalisten hiermee omgaan en hoe ondanks claims feiten overeind kunnen blijven.

Er staan belangrijke vragen centraal zoals ‘Waar sta je als journalist? Wie geef je het podium en wordt het stille midden nog wel gehoord?’. Een zoektocht naar antwoorden kan je vinden tijdens interessante sessies gehouden door Nederlandse en Vlaamse pioniers en ervaren onderzoeksjournalisten.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor de conferentie? De kaartverkoop gaat vanaf 2 oktober van start op de website van VVOJ. Toegangsprijs voor niet leden bedraagt €765,00 en voor leden van de VVOJ €265,00.

Datum
17 november / 18 november 2023
Tijd
09:30 – 18:00
Locatie
Arteveldehogeschool Gent – Campus Kantienberg/ Campus Leeuwstraat
Organisator
Vereniging voor Onderzoeksjournalisten (VVOJ)
Tickets