Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Slimste Journalist

24 januari 2019, 19:00 - 22:00

Donderdag 24 januari organiseert het Stimuleringsfonds ‘De slimste Journalist’, dé quiz voor iedereen die betrokken is bij de Nederlandse journalistiek. Uitgevers, journalisten, onderzoekers, studenten en politici strijden zij aan zij om de titel Slimste Journalist van 2018.

Welke journalist zat er achter die ene spraakmakende onthulling, wat zijn de actuele bereikcijfers van kranten en omroepen en welke journalistieke innovatie had de meeste impact het afgelopen jaar? Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek nodigt iedereen die betrokken is bij de Nederlandse journalistiek van harte uit om 24 januari de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de quiz De Slimste Journalist.

Tijdens de quiz geven we je een update van de stand van zaken binnen de Nederlandse  journalistiek. Dat doen we op basis van de cijfers van De Stand van de Nieuwsmedia, eigen onderzoek en de actualiteiten.

Een team bestaat uit maximaal vier personen. Voor je team koop je een teamticket van 25 euro. Op de avond zelf zorgen wij voor drankjes en hapjes.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Gegevens

Datum:
24 januari 2019,
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam, 1019 HC