Aanmeldingen Accelerator Light geopend

Nieuws | Innovatie
  • Redactie
  • 10 maart 2020
  • 327 woorden , 1 min. lezen

De Accelerator Light duurt, net als de reguliere Accelerator, een half jaar. In het programma biedt het Stimuleringsfonds persoonlijke begeleiding en vier inspirerende bijeenkomsten. Op die bijeenkomsten worden de beste journalistieke vernieuwers uitgenodigd om hun ervaringen en kennis te delen.  Wat je doet met die kennis en kunde, is geheel aan jou. Deelnemers bepalen in de eerste bijeenkomst wat ze uit de Accelerator Light willen halen. Wij helpen je vervolgens die ‘Challenge’ realiseren.

Voor de één is dat het aanwakkeren van een eerste innovatief vlammetje. Een ander heeft al een eerste idee, maar nog geen team. Een volgende groep wil (nog) niet investeren in een uitgebreid programma, maar wel specifieke kennis halen. Tot slot is er de groep die graag mee wil doen aan de Reguliere Accelerator, maar daar nog niet klaar voor is – en zich hiermee kan voorbereiden. Wij laten je zien wat er mogelijk is en waarom innovatief denken en werken meerwaarde heeft voor jou of je organisatie.

Er staat voor iedere deelnemer een persoonlijke coach klaar, die op elk moment kan worden ingeschakeld. Zij kunnen je helpen met advies en koppelen aan hun netwerk. Er is in totaal ruimte voor 18 deelnemers. Een deelnemer kan alles zijn: van een eenling of een groep vrienden, tot een paar collega’s of een hecht team. Bij de Accelerator Light gaat het om wat jij wil komen halen, niet om wat je meebrengt.
Mocht je in 2021 willen deelnemen aan het reguliere programma, dan is de Accelerator Light een mooie basis. Al garandeert deelname aan de Accelerator Light geen toegang tot de reguliere Accelerator in het jaar daarop.

Het is niet mogelijk om binnen de Accelerator Light subsidie aan te vragen. We bieden je hulp en begeleiding op maat.
De inschrijving voor de Accelerator Light gaat open vanaf 6 maart, klik hier voor alle informatie over de Accelerator Light. Uiterlijk 11 mei wordt de selectie bekendgemaakt. Het programma van de Accelerator Light start op 23 mei en loopt tot en met 19 november.

Nieuwsbrief

Ontvang ons laatste nieuws
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.