Dag mooie krant’

‘Dag mooie krant,’ schreef Kustaw Bessems in zijn laatste column voor Dagblad De Pers. Eind maart viel na vijf jaar het doek voor de gratis krant. Journalist Mark Koster volgde de laatste 24 uur van Dagblad De Pers met een camera. Op 27 april gaat zijn minidocumentaire ‘Dag mooie krant’ in première in de Amsterdamse Bitterzoet. Vanaf 20.00 uur bent u welkom en u kunt zich hier aanmelden: depers@campus.tv (introducé meenemen mag). Toegang: gratis..

‘Het maken van deze documentaire is mijn manier van rouwverwerking. Het blijft zonde dat onze mooie krant er niet meer is,’ zegt Mark Koster (eigenaar Campus Productions en voormalig verslaggever De Pers). ‘Toen ik met het idee aan de slag ging, had ik niet kunnen bedenken dat hoofdrolspelers als Ben Rogmans en Cees van der Hoeven met ontboezemingen zouden komen. En ja, de emoties lopen soms hoog.’

De minidocumentaire is geproduceerd door Campus Productions dankzij het Stimuleringsfonds voor de Pers, en is vanaf vrijdagavond 27 april te zien op deze website en op Villamedia.

bron: www.campus.tv

Reageer

Geef een reactie

*