Deze vacature is inmiddels vervuld. 

Wij zoeken bij het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek per direct een zelfstandige en proactieve Medewerker Projectadministratie 24-32 uur.

Over SVDJ

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SVDJ) draagt bij aan een gezonde journalistieke infrastructuur in Nederland. Wij stimuleren organisatieontwikkeling, verdieping en vernieuwing. Daarnaast zoeken wij doorlopend naar nieuwe terreinen om met impact de journalistieke infrastructuur te versterken. Onze activiteiten bestaan uit een wisselwerking tussen kennisdeling, begeleiding en subsidie.

Denk daarbij aan het organiseren van kennisdelingsevenementen, subsidieprogramma’s opzetten voor de ontwikkeling van de onderzoeksjournalistiek of innovatie en het (laten) uitvoeren van onderzoek ten behoeve van de journalistieke sector. Daarnaast deelt SVDJ via de nieuwspagina op de website de meest recente ontwikkelingen in de journalistieke sector. Het Stimuleringsfonds is in de afgelopen jaren gegroeid van een meer traditionele verstrekker van steun naar een centrum van kennisdeling en innovatie. Het Stimuleringsfonds ontvangt als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) jaarlijks een bijdrage van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, waaruit alle activiteiten worden gefinancierd, overeenkomstig de Mediawet.

Wat ga je doen?

Onze organisatie voert allerlei subsidieregelingen uit, waarbinnen verschillende projecten subsidie ontvangen en waarover zij een (financiële) verantwoording moeten afleggen. In deze functie onderhoud je contact met de projecten en verwerk je de administratie van de projecten.

Elke regeling is weer anders en we zijn altijd op zoek naar de betere manieren om deze te organiseren. Binnen deze functie heb je dus ook alle vrijheid om hierover mee te denken. Je helpt bij administratie rond de bestuursvergaderingen, zorgt voor het up-to-date houden van de projectdossiers en blijft op de hoogte van de lopende projecten en het werk wat hieruit voortvloeit. Je werkt veel samen met de coördinatoren van de subsidieregelingen, je collega op het gebied van projectadministratie en de procescoördinator. Veel van het werk zal gaan over het verwerken van subsidieaanvragen en verantwoordingen, het uitvoeren van financiële controles en het communiceren met aanvragers.

Competenties

Je bent in staat om overzicht te bewaren in een hectische omgeving en voelt je prettig als spin in het web. Je zoekt de samenwerking op, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Overige competenties: representatief, oplossingsgericht, flexibel en integer. Deze eigenschappen, in combinatie met een positieve instelling en energieke werkhouding maken jou tot een waardevolle aanvulling op ons team.

Daarnaast zoeken wij in deze functie specifiek iemand die:

  • Accuraat werkt en oplossings- en resultaatgericht is;
  • Opbloeit in een dynamische omgeving waarbij je zelfstandig werkt;
  • Nieuwe taken, informatiesystemen en procedures snel eigen maakt;
  • Makkelijk switcht tussen verschillende werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Je hebt bij voorkeur aantoonbaar MBO 4 (of hoger) werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring met (financiële) administratieve werkzaamheden (ervaring binnen subsidieverlening of overheidswezen is een pré).
  • Je bent cijfermatig goed onderlegd.
  • Je hebt een goede beheersing van de MS-Office programma’s (zoals Teams, Excel en SharePoint) en bent digitaal vaardig.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede kennis van de Engelse taal is een pre.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift.

Wij bieden

De functie van Medewerker Projectadministratie is een tijdelijke aanstelling voor 24 – 32 uur per week voor één jaar, met een proeftijd van één maand. Bij goed functioneren is er zicht op een vast dienstverband.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO RIJK. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal €2.881,16 en maximaal € 4.070,75 (schaal 9) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Je ontvangt naast je salaris een IKB (Individueel Keuze Budget). Het IKB bestaat uit geld en tijd, hiermee kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen.

Solliciteren

Deze vacature is inmiddels vervuld. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsbrief

Ontvang ons laatste nieuws
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.