Vacature: Administratief secretarieel medewerker (32 uur)

Wij zoeken voor de ondersteuning van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek per 1 november a.s. op ons secretariaat een zelfstandige en proactieve administratief secretarieel medewerker voor 32 uur. Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek stimuleert de kwaliteit, diversiteit en onafhankelijkheid van de journalistiek door met geld, kennis en onderzoek de vernieuwing van de journalistieke infrastructuur in Nederland te bevorderen.

Wat ga je doen?

In de functie van administratief medewerker verwerk je de projectadministratie van de projecten van het Fonds. Je helpt bij het voorbereiden van bestuursvergaderingen en de afhandeling hiervan. Zorgt voor het up-to-date houden van de dossiers en blijft op de hoogte van de lopende projecten en het werk wat hier uit voortvloeit. Je bent in staat om de dagelijkse werkzaamheden van de managementondersteuner op te vangen bij afwezigheid.
Als secretarieel medewerker ondersteun je de directeur en bureaumedewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden en voert hiervoor veel taken zelfstandig uit. Je ben verantwoordelijk voor het agendabeheer, ontvangen van bezoek, behandelt de inkomende en uitgaande correspondentie en archiveert deze. Je functioneert als het aanspreekpunt voor onze leveranciers, zorgt dat de voorraad kantoorartikelen op niveau blijft en houdt het kantoor netjes. Daarbij ondersteun je de bureaumedewerkers bij diverse projecten en bij het organiseren van bijeenkomsten. Al jouw werkzaamheden vinden plaats in afstemming met de directeur.

Competenties

Je bent in staat om overzicht te bewaren in een hectische omgeving en voelt je prettig als spin in het web. Je zoekt de samenwerking op, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Overige competenties: representatief, oplossingsgericht, flexibel en integer. Deze eigenschappen, in combinatie met een positieve instelling en energieke werkhouding maken jou tot een waardevolle aanvulling op ons team.

  • Daarnaast zoeken wij in deze functie specifiek iemand die:
  • Accuraat werkt en oplossings- en resultaatgericht is;
  • Opbloeit in een dynamische omgeving waarbij je zelfstandig werkt;
  • Zich nieuwe taken, informatiesystemen en procedures snel eigen maakt;
  • Makkelijk switcht tussen verschillende werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Je hebt bij voorkeur aantoonbaar MBO 4 (of hoger) werk- en denkniveau in een administratieve en/of een secretariële richting.
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met administratieve en secretariële werkzaamheden (ervaring binnen het overheidswezen is een pre).
  • Je hebt een goede beheersing van de MS-Office programma’s, ervaring met o.a. projectsystemen, facturatiesystemen en/of boekhoudprogramma’s.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede kennis van de Engelse taal is een pre.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift.

Arbeidsvoorwaarden

De functie van Administratief Secretarieel Medewerker betreft een tijdelijke aanstelling voor 32 uur voor één jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek is een zelfstandig bestuursorgaan en volgt de arbeidsvoorwaarden van de Rijksambtenaren (ARAR). Het salaris voor deze functie is ingedeeld in schaal 6 en kan, op basis van opleiding en ervaring, op basis van een 36-urige werkweek minimaal €2166,03 en maximaal €2814,96 bruto per maand bedragen. Bovenop het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering (8,3 %). Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een vergoeding woon-werkverkeer (o.b.v. openbaar vervoer).

Informatie

Wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met Eva Landers (evalanders@svdj.nl) , telefoonnummer 070-3617111.

Als jij jezelf herkent in dit profiel kan je tot en met 11 oktober solliciteren. Stuur jouw brief + cv naar info@svdj.nl met als onderwerp: Administratief secretarieel medewerker.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld