Conferentie

De Regio Vecht Terug 2021

Conferentie

De Regio Vecht Terug 2021

De Regio Vecht Terug maakt een comeback, dit keer online. Op 8 juni organiseert het SVDJ vanuit de studio van Beeld & Geluid Den Haag hét digitale congres over lokale journalistiek.

SAVE THE DATE: 8 juni 2021. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt via deze pagina. Meld je alvast aan en blijf op de hoogte via deze link. 

Nooit stond de lokale journalistiek zo onder druk als in het afgelopen jaar. De vraag naar lokaal nieuws en onderzoeksjournalistiek steeg, terwijl de advertentie-inkomsten daalden. Hoe zorgen we er in de toekomst voor dat de fundamenten van de lokale journalistiek steviger worden?

Op het congres worden verschillende thema’s behandeld. We staan stil bij samenwerkingsverbanden en kijken in het kader van lokale netwerken naar community powered stories. Ook zal er aandacht zijn voor het verduurzamen van de lokale journalistiek.

Vragen stellen aan sprekers of het gesprek aangaan met andere bezoekers van De Regio Vecht Terug? Dat kan! Aan het eind van de middag kun je aan een van onze netwerktafels digitaal in gesprek gaan met experts uit de sector en andere bezoekers van het congres.

Wil je na het congres de verdieping in over bepaalde thema’s? SVDJ organiseert na 8 juni verdiepende sessies over de onderwerpen die op het congres de revue hebben gepasseerd. Meer informatie over het congres en de daaropvolgende sessies volgt snel, houd de website in de gaten.

Deelname aan de Regio Vecht Terug is gratis, aanmelden verplicht. Klik hier.

Datum
08 juni 2021
Tijd
14:00 – 17:30
Locatie
Online
Organisator
Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek
Kosten
Deelname is gratis, aanmelden verplicht
Tickets