Hier vind je alle subsidieregelingen van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. De meeste regelingen hebben een vaste aanvraagperiode. Sommige regelingen kunnen doorlopend aangevraagd worden. Raadpleeg de afzonderlijke pagina’s van de subsidieregelingen voor extra informatie over de aanvraagperiode, voorwaarden en inhoudelijke criteria. Bekijk hieronder het overzicht.

Ben je op zoek naar sponsoring van je (journalistieke) event? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Aanmelden Accelerator Light

Wil jij kennismaken met met journalistieke innovatie? Tot en met 10 oktober 2022 kun je je weer aanmelden voor de Accelerator Light: hét inspirerende en interactieve programma voor journalistieke vernieuwers. Tijdens vijf bijeenkomsten in het najaar van 2022 maak je een vliegende start onder begeleiding van mentoren en experts. Meld je nu aan!

Uitgelicht

Subsidiemogelijkheid: Regeling Thematische Samenwerking

Sla de handen ineen met collega-journalisten en start een gezamenlijk onderzoeksproject. De regeling Thematische Samenwerking staat open voor cross-regionale samenwerkingen op het gebied van onderzoeksjournalistiek.

Je kunt doorlopend subsidie aanvragen voor een vooronderzoek en/of uitvoering van journalistiek onderzoek. Bekijk nu de mogelijkheden.