Evenementen

Bekijk hier het overzicht van de aankomende journalistieke evenementen

Evenementen – Agenda

Type
Evenement
Datum
Locatie

In dit webinar wordt de methodologie van de Media for Democracy Monitor 2021 gepresenteerd en worden kort enkele van de belangrijke bevindingen toegelicht over hoe toonaangevende nieuwsmedia en journalistieke infrastructuur in 18 volwassen democratieën over de hele wereld presteren met betrekking tot deze kernwaarden.

Datum
15 april 2021
Tijd
15:00 – 16:45
Locatie
Online
Organisator
The Euromedia Research Group
Kosten
Deelname is gratis, aanmelden verplicht
Tickets

De NLPO Inspiratiedag is een nieuwe bijeenkomst die tweemaal per jaar wordt georganiseerd voor alle bestuurders en omroepmedewerkers. De NLPO Inspiratiedag plaatst de lokale journalistiek in de schijnwerpers met sprekers, discussies en workshops.

Datum
17 april 2021
Tijd
10:00 – 15:00
Locatie
Online
Organisator
NLPO
Aanmelden

Reserveer je 20 april in je agenda? Dan organiseert Media Perspectives samen met Beeld en Geluid het tweede Cross Media Café van 2021. Het thema is: Fake News en het programma wordt binnenkort bekend gemaakt, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media zullen worden gepresenteerd. Met deze Cross Media Cafés dragen we bij aan kennisontwikkeling en kennisdeling om de media-industrie zo een stap verder te brengen.

Datum
20 april 2021
Tijd
ntb
Locatie
Online
Organisator
Media Perspectives
Kosten
gratis
Bekijk programma en aanmelden
mei 2021

Op 27 mei worden de NL Awards 2020 uitgereikt. De NL Awards zijn de onderscheidingen voor het beste van de regionale omroep. Het is vanaf nu mogelijk om in te zenden. De inzendingen dienen uiterlijk 17 maart binnen te zijn. De nominaties worden vervolgens op 12 april bekendgemaakt.

Datum
27 mei 2021
Organisator
Regionale Publieke Omroep
Website NL Awards RPO
juni 2021

2021 will continue to be a year of further collaboration and joint learnings as publishers tackle all the same challenges around the world.

Datum
08 juni / 10 juni 2021
Locatie
Duitsland, volgt later
Organisator
World Association of News Publishers
Meer informatie en tickets

Contact

 

Staat er een journalistiek evenement nog niet op de agenda? Geef het aan ons door.

Alleen evenementen met een duidelijke link met journalistiek worden geplaats.