Subsidie aanvragen bij het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek gaat digitaal, via ‘MijnSVDJ’ of het ‘Steunfonds Portal’. Als je bent ingelogd, vind je daar alle benodigde formulieren, zoals het aanvraagformulier en een voorbeeldbegroting. En je kan er alles uploaden dat bij jouw subsidieaanvraag hoort.

Je hebt een account nodig om in ‘MijnSVDJ’ of het ‘Steunfonds Portal’ te kunnen. Heb je deze nog niet? Klik op de knop inloggen van het desbetreffende portal, op het beginscherm zie je aan de linkerkant van het scherm de optie ‘registreren’. Nadat je bent geregistreerd kun je inloggen en een aanvraag indienen.

 

MijnSVDJ

MijnSVDJ is het online portal van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek waar subsidieaanvragers en ontvangers hun projecten kunnen indienen en beheren, en communiceren met het Stimuleringsfonds. Via dit portal doe je aanvragen voor alle subsidieregelingen met uitzondering van het Steunfonds.

Steunfonds Portal

Het Steunfonds Portal is de plek waar u aanvragen in kan dienen en beheren voor het Steunfonds Lokale Informatievoorziening. Voor het Steunfonds Portal heeft u een apart account nodig. U kunt dus niet uw MijnSVDJ inloggegevens hiervoor gebruiken.

Contact

Heb je vragen over je account of over het inloggen? Neem contact met ons op via +31 70 361 7111 of gebruik onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.