Subsidie aanvragen bij het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek gaat digitaal, via ‘mijn SVDJ’ of het ‘Steunfonds Portal’. Als je bent ingelogd, vind je daar alle benodigde formulieren, zoals het aanvraagformulier en een voorbeeldbegroting. En je kan er alles uploaden dat bij jouw subsidieaanvraag hoort.

Je hebt een account nodig om in ‘mijnSVDJ’ of het ‘Steunfonds Portal’ te kunnen. Heb je deze nog niet? Klik op de knop inloggen van het desbetreffende portal, op het beginscherm zie je aan de linkerkant van het scherm de optie ‘registreren’. Nadat je bent geregistreerd kun je inloggen en een aanvraag indienen.

Tijdelijk Steunfonds Lokale Informatievoorziening
Heeft u vragen over het steunfonds of over uw aanvraag kunt u ons bereiken via mail of telefoon.
Tussen 9:00 en 17:00 zijn we bereikbaar op de speciale Steunfondslijn:

Email: steunfonds@svdj.nl

Telefoon:  070 870 1467

MijnSVDJ

Mijn SVDJ is het online portal van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek waar subsidieaanvragers en ontvangers hun projecten kunnen indienen en beheren, en communiceren met het Stimuleringsfonds.

Steunfonds Portal

Het Steunfonds Portal is de plek waar u aanvragen in kan dienen en beheren voor het Steunfonds Lokale Informatievoorziening. Voor het Steunfonds Portal heeft u een apart account nodig. U kunt dus niet uw MijnSVDJ inloggegevens hiervoor gebruiken.