Conferentie

Dutch Media Week 2023

Het grootste Nederlandse mediafestival, Dutch Media Week, keert terug. Voor de achtste keer is het van maandag 2 tot en met zondag 8 oktober 2023 mogelijk je te laten inspireren door alle mediavormen die er te bedenken zijn. Bezoek lezingen, talkshows, podcasts en neem een uniek kijkje achter de schermen van het Media Park.

Het programma heeft twee onderdelen. Doordeweeks is het programma gericht op thema’s als Business, Innovatie, Talent & Onderwijs en Games. Bovendien wordt er voor de tweede keer de Dutch Media Award uitgereikt, bedoeld voor de mediamaker die het afgelopen jaar de meeste impact heeft gemaakt.

In het weekend vinden de Xperience Dyas plaats. Iedereen die geïnteresseerd is in de media kan deze dagen een kijkje achter de schermen nemen op het Media Park in Hilversum. Op een interactieve manier maak je kennis met alles wat het Media Park te bieden heeft.

Maxim Hartman bij Beeld & Geluid

Benieuwd naar het volledige programma van de Dutch Media Week waar per dag staat beschreven welke activiteiten er te doen zijn? Neem een kijkje op  de website. Tevens kan je je gelijk aan melden.

Datum
02 oktober / 08 oktober 2023
Tijd
09:00 – 18:00
Locatie
Beeld en Geluid
Media Park, Hilversum
Organisator
Beeld en Geluid
Tickets