Conferentie

Global Investigative Journalism Conference 2023

De Global Investigative Journalism Conference keert terug. Na een online editie twee jaar gelede is dit jaar Zweden het gastland voor het grootste internationale evenement voor onderzoeksjournalisten ter wereld.

De Global Investigative Journalism Conference is dé plek waar je als onderzoeksjournalist wil zijn om je vaardigheden te verbeteren, inspiratie op te doen en te netwerken met gelijkgestemde professionals van over de hele wereld. Dit alles vindt van 19 tot en met 22 september 2023 plaats in Gotenburgh, Zweden. Het uitgebreide programma biedt voor onderzoeksjournalisten de mogelijkheid om weer helemaal up-to-date te zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Tijdens deze conferentie krijg je onder andere training in de nieuwste tools en technieken, volg je baanbrekende workshops en neem je deel aan uitgebreide netwerksessies en brainstormsessies.

Wil je meer weten over de De Global Investigative Journalism Conference? Op de de website is het volledige programma te bekijken en vind je al het andere benodigde informatie.

Datum
19 september / 22 september 2023
Tijd
09:00 – 15:00
Locatie
Gotenburgh, Zweden
Organisator
Global Investigative Journalism Network
Kosten
$380
Tickets