Lezing

Mediacollege: Mandy Woelkens

Hoofdredacteur LINDA.meiden Mandy Woelkens verzorgt 19 oktober een nieuw Mediacollege in Beeld & Geluid Den Haag. Ze staat voor inclusiviteit, diversiteit en seksualiteit en laat tijdens het college zien hoe dit vertaald kan worden in de media.

Tijdens de Beeld & Geluid Mediacolleges staan uiteenlopende mediamakers en deskundigen stil bij de wijze waarop we leven in media: over hoe media ons beïnvloeden en hoe zij onderdeel zijn van ons dagelijks leven. Met dit keer als hoofdgast Mandy Woelkens.

Mandy Woelkens neemt je mee in wat er speelt in de hoofden van generatiegenoten en Gen-Zers. Met kleurrijke verhalen probeert ze in LINDA.meiden maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar te maken en weet daarmee het verschil te maken. Als geen ander herkent de hoofdredactrice wat er nodig is in de media om jezelf te kunnen en durven zijn. Bovendien legt ze uit hoe ze dit vertaalt in haar werk.

Mandy Woelkens

Mandy Woelkens is hoofdredacteur van LINDA.meiden, presentator en deskundige bij RTL Boulevard. Ze maakt maatschappelijke thema’s bespreekbaar en staat voor inclusiviteit en mensen inspireren om zichzelf te zijn.

Praktische informatie

Het Mediacollege met Mandy Woelkens vindt plaats om donderdag 19 oktober van 20:00 – 21:30 uur in Beeld & Geluid Den Haag. Tickets zijn €15,00 en per direct verkrijgbaar.

Datum
19 oktober 2023
Tijd
20:00 – 21:30 uur
Locatie
Beeld & Geluid
Zeestraat 82, 2518 AD Den Haag
Organisator
Beeld & Geluid
Kosten
€15,00
Tickets