Bijeenkomst

NL AI Congres 2024

De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) organiseert in 2024 het Nederlandse AIC Congres, met dit jaar als thema: ‘De Nieuwe Horizon met AI: Collectief, Mensgericht en Kansrijk’. Aan de hand van break-out sessies over actuele thema’s zoals de AI Act, duurzaamheid, gezondheid en zorg, ethiek, onderwijs en innovatieve technologieën, biedt dit congres een unieke kans om de laatste ontwikkelingen in AI te leren kennen.

Op woensdag 24 april kan je met de NL AIC op zoek naar de  Nieuwe Horizon van AI. Word onderdeel van boeiende discussies over ethiek in AI, de noodzaak van onderwijs en nog veel meer. Ga het gesprek aan met vooraanstaande experts, beleidsmakers en branchegenoten, en kom tot nieuwe samenwerkingen en ideeën.

NL AIC

De NL AIC is opgezet op initiatief  van VNO-NCW MKB-Nederland, het ministerie van EZK, TNO, Seedlink, Philips, Ahold Delhaize, IBM, en Topteam dutch digital delta. De NL AIC is een publiek-privaat samenwerkingsverband waarbij overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties zich inzetten om AI-ontwikkelingen in Nederland te versnellen en AI-initiatieven in Nederland met elkaar te verbinden.

Praktisch

Het NL AI Congres 2024 vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Aanmelden kan via het het LinkedIn-event en via  de social kanalen blijf je op de hoogte. Meer informatie over het volledige programma volgt op een later moment.

Ook deze editie wordt toegankelijk voor geïnteresseerden die geen NL AIC deelnemer

Datum
24 april 2024
Locatie
De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort

Organisator
NL AI Coalitie
Tickets