Workshop

Workshop: waterstof

Waterstof wordt een belangrijke rol toegedicht in de energietransitie. In deze workshop georganiseerd door Masterclasses Financiële Journalistiek worden de technische en financiële haalbaarheid van waterstof als groene energiebron voor Nederland onderzocht.

De Masterclasses Financiële Journalistiek bieden journalisten de mogelijkheid meer kennis op te doen van actuele financiële onderwerpen. Op elke masterclass en workshop spreken deskundigen uit de financiële sector en de academische wereld. De bijeenkomsten zijn bedoeld als verdieping: intensief en van een hoog niveau.

Programma

Tijdens deze workshop staat het thema ‘waterstof’ centraal. Marcel Weeda (TNO) verzorgt een inleiding over de stand van zaken op waterstofgebied, technisch en financieel. Gijs Postma (ministerie van Economische Zaken) licht de positie en wensen van de Nederlandse overheid toe. Marcel Galjee (HyCC) en Jan-Willem Langeraar (Hy-Gro) spreken over de kansen van het Nederlandse bedrijfsleven.

Deze workshop is vooral bedoeld voor journalisten die geregeld over de energietransitie berichten, maar graag wat extra kennis willen opdoen over de materie.

De workshop is op vrijdag 29 september van 09:30 tot 14:30 uur in gebouw Titaan in Den Haag. Deelname kost €75 ex. btw. Voor freelancers is 50% korting mogelijk.

Datum
29 september 2023
Tijd
09:30 – 14:30 uur
Locatie
Titaan
Saturnusstraat 95 2516 AG Den Haag
Organisator
Masterclasses Financiële Journalistiek
Kosten
€75,00
Tickets