Digitale bijeenkomst

Media van Morgen

Digitale bijeenkomst

Media van Morgen

De Media van Morgen in een nieuw jasje! Wil jij kennismaken met journalistieke innovatie en alles weten over ons innovatieprogramma de SVDJ Accelerator? Op woensdag 2 februari presenteren wij vanuit Beeld en Geluid Den Haag De Media van Morgen: dé online talkshow over journalistieke innovatie.

We presenteren de nieuwste ontwikkelingen binnen de journalistiek en vertellen je alles over de SVDJ Accelerator: hét journalistieke innovatieprogramma van Nederland.

Presentator Bart Jan Cune gaat onder andere in gesprek met Stefan Oude Wesselink van Opt Out Advertising, hij laat zien wat de voordelen zijn van cookieloos adverteren. De Volkskrant en Nu.nl vertellen hoe zij omgaan met journalistieke innovatie op de redactie. Richard Otto van XS2AUDIO laat zien hoe organisaties hun bestaande content kunnen vermenigvuldigen naar andere mediavormen, waaronder audio- en videobulletins. Jolien van de Griendt opent Media van Morgen met een keynote over het belang van journalistieke innovatie en wat de Accelerator heeft betekend bij de oprichting van Newschain.

Dit en nog veel meer! Laat je inspireren en kom in contact met de deelnemers van 2021.

Aanmelden

Datum
02 februari 2022
Tijd
11:00 – 13:00
Locatie
Digitaal
Organisator
Stimuleringsfonds voor de Journalistiek
Kosten
Gratis
Aanmelden

Deelnemers Accelerator 2021

Aanmelden

Meld je hier aan voor Media van Morgen, 2 februari (11:00-13:00). 24 uur voorafgaand aan het event ontvang je de link in je mailbox.

E-mailadres(Vereist)
Toestemming(Vereist)