Nieuws

De eerste interviews met Ghandi en Steve Jobs. De altijd gevatte Mohammed Ali die de vragen van zijn interviewer slim ontwijkt. Ischa Meijer, Frénk van der Linden en Theo van Gogh die hun gasten het vuur aan de schenen leggen. Adriaan van Dis, vroeger en nu, scherp en eloquent. Van 24 uur met tot 5 jaar later, van Kijken in de ziel tot Zomergasten, interviews van over de hele wereld. Al die hoogstaande interviews zijn overzichtelijk bij elkaar gebracht en vanaf vandaag te bekijken op INTERVIEWplus.nl

Honderden interviews overzichtelijk bij elkaar

INTERVIEWplus.nl bevat nu al honderden interviews die zijn ondergebracht in categorieën als economie, politiek en sport. En dit is nog maar een begin want de redactie zal het aanbod snel uitbreiden. Ook bezoekers kunnen in slechts een paar klikken hun favoriete interviews toevoegen.

 

Anders dan een jaar geleden

Op de vraag in hoeverre het platform verschilt van het plan dat een jaar geleden gepresenteerd werd, antwoordt initiatiefnemer Jeroen van Leeuwen: “De ambitie om eigen series te maken met interviewers als Clairy Polak, Leon Verdonschot, Jan Jaap van der Wal, Susan Smit, Klaas Drupsteen en Paul van Liempt is tijdelijk bevroren. Het doel van de crowdfundactie is niet gehaald en dus moesten we op zoek naar een alternatief. We investeren nu eerst in een platform met bestaande interviews. Als dit een succes is en er mogelijkheden ontstaan, zal INTERVIEWplus alsnog eigen series maken. Het enthousiasme van de betrokken interviewers is gebleven.

 

Elke week de meest opvallende interviews op een rij

Om bezoekers te helpen kiezen uit die honderden gesprekken maken redacteuren wekelijks een selectie van de meest aansprekende en onderscheidende interviews. Die worden via een nieuwsbrief verstuurd. Daarin is ook aandacht voor oude, legendarische vraaggesprekken. Verder zal in iedere nieuwsbrief een bekende interviewer zijn all-time favorite met de lezers delen, natuurlijk voorzien van commentaar.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op www.interviewplus.nl

21 maart 2016
231 woorden 1 min. lezen

Nieuwsbrief

Ontvang ons laatste nieuws
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.