Nieuws | Kort nieuws

Talentenmarkt Storyhunter heeft 1.3 miljoen dollar opgehaald bij investeerders. Het bedrag wordt geïnvesteerd in het ondersteunen van freelance videomakers tijdens het uitvoeren van hun opdrachten.

Storyhunter heeft zich ontwikkeld van productiestudio naar open platform voor mediaproducties. Het verzamelde bedrag wordt geïnvesteerd in het ‘Freelance Management System’, meldt Venturebeat. Dat systeem werd eerder dit jaar gelanceerd.
De focus van het platform ligt niet meer alleen bij het matchen van talent en organisatie, maar ook bij ondersteuning tijdens de verdere uitvoering van de opdracht. CEO Jaron Gilinsky: “Door te luisteren naar onze cliënten, leerden we dat het ook een mogelijkheid was om freelancers door het gehele proces te loodsen: van communicatie tijdens opdrachten tot het factureren na afloop.”
Onder andere AJ+ (de digitale afdeling van Al Jazeera) en Great Big Story van CNN zetten de talentenmarkt trouw in. Ook Time, National Geographic en NBC maken gebruik van het platform.
De talentenmarkt wordt al gebruikt door zo’n 20.000 videomakers en journalisten verspreid over 180 landen. Tot nu toe heeft het bedrijf al 4.2 miljoen dollar opgehaald.

30 maart 2017
147 woorden 1 min. lezen

Nieuwsbrief

Ontvang ons laatste nieuws
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.