Nieuws

De MRGN Publieksprijs is gewonnen door The Playwall. Van de 20 start-ups en spin-outs die tijdens het congres Media van Morgen gepitcht en gepresenteerd hebben, kreeg het Amsterdamse bedrijf de meeste stemmen. The Playwall is een van de winnaars van The Challenge in 2016.

The Playwall is een tool waarmee media hun publiek op een nieuwe manier kunnen bereiken. Gebruikers betalen voor media door het delen van data, media leren daardoor hun gebruikers beter kennen. Privacy is hierbij een belangrijk uitgangspunt: consumenten hebben controle over welke gegevens zij delen.

MRGN Publieksprijs

De MRGN Publieksprijs werd dit jaar voor het eerst uitgereikt en is bedoeld voor de meest belovende nieuwe journalistieke start-up of spin-out. De prijs is in het leven geroepen door het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Media van Morgen

Op donderdag 26 oktober vond in De Nieuwe Liefde in Amsterdam de eerste editie van het congres Media van Morgen plaats. Een dag vol innovatieve journalistieke start-ups, nieuwe technieken en inspirerende journalistieke producties. Tijdens het congres werden ook de winnaars van The Challenge bekendgemaakt: Are We Europe, ZZPeer en Research Assistant (aanmoedigingsprijs).

Foto: Sean van der Steen

27 oktober 2017
144 woorden 1 min. lezen

Nieuwsbrief

Ontvang ons laatste nieuws
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.