Verschuiving Challenge 2017

Nieuws | Nieuws
  • Redactie
  • 16 december 2016
  • 210 woorden , 1 min. lezen

Tot onze spijt hebben we moeten vaststellen dat de kwaliteit over de volle breedte onvoldoende was om op dit moment door te gaan met het programma. Vanzelfsprekend zaten er ook pareltjes tussen de aanmeldingen: projecten en teams die alles in zich hebben om ver te komen in The Challenge. Maar dat waren er niet genoeg om de wedstrijd op een goede manier te kunnen uitvoeren.

Het bestuur van het Stimuleringsfonds heeft daarom besloten om The Challenge 2017 niet in januari-maart te laten plaatsvinden, maar later in 2017. Als gevolg daarvan hebben we het finale oordeel voor deelname eveneens uitgesteld.

We gaan met universiteiten en hogescholen in gesprek om samen het niveau van de aanmeldingen verder te verhogen. We weten dat enkele universiteiten en hogescholen in de komende maanden ook zelf nog specifieke programma’s rond ondernemerschap op het programma hebben staan. Het is goed mogelijk dat die projecten nog nieuwe Challenge-deelnemers gaan opleveren.

De nieuwe aanmeldingsronde zal halverwege februari beginnen en eind april sluiten. In de tussentijd moedigen we alle studenten en recent afgestudeerden aan om hun ideeën verder te verbeteren en aan te scherpen. Voor vragen is het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek altijd bereikbaar.

Wij kijken uit naar het organiseren van een Challenge die de kwaliteit van voorgaande jaren evenaart.

 

Nieuwsbrief

Ontvang ons laatste nieuws
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.