Aanmeldingsperiode Accelerator Light verlengd tot 19 juni

Nieuws | Subsidie
  • Redactie
  • 24 april 2020
  • 397 woorden , 2 min. lezen

De Accelerator Light is bedoeld voor iedereen die iets wil doen met journalistieke innovatiemaar nog niet precies weet wat. Tijdens dit programma nemen de beste journalistieke vernieuwers je tijdens vier bijeenkomsten mee in de belangrijkste principes van innovatieOp die bijeenkomsten worden  zwaargewichten uit de sector uitgenodigd om hun ervaringen en kennis te delen.   Wat je doet met die kennis en kunde, is geheel aan jou. Deelnemers bepalen in de eerste bijeenkomst wat ze uit de Accelerator Light willen halen.

Innovatief denken en werken

Wij helpen je vervolgens die ‘challenge’ te realiserenVoor de één betekent dat het aanwakkeren van een eerste innovatief vlammetje. Een ander heeft al een eerste idee, maar nog geen team. Een derde wil (nog) niet investeren in een uitgebreid programma, maar is wel op zoek naar specifieke kennis. Weer een ander wil graag mee doen aan de Reguliere Accelerator, maar is daar nog niet klaar voor en wil zich op de Accelerator Light voorbereiden. Wij laten je zien wat er mogelijk is en waarom innovatief denken en werken meerwaarde heeft voor jou of je organisatie. 

Persoonlijke coach

Er staat voor iedere deelnemer een persoonlijke coach klaar, die op elk moment kan worden ingeschakeld. Je coach kan je helpen met advies en koppelen aan zijn of haar netwerk. Er is in totaal ruimte voor 18 deelnemers.  Een deelnemer kan een eenling zijn, maar ook een groep vrienden, een stel collega’s  of een team in een andere samenstelling.  Bij de Accelerator Light gaat het om wat jij wilt komen halen, niet om wat je meebrengt.

Mocht je in 2021 willen deelnemen aan het reguliere programma, dan is de Accelerator Light een mooie basis. Al garandeert deelname aan de Accelerator Light geen toegang tot de reguliere Accelerator in het jaar daarop. 

Start in september

Het is niet mogelijk om binnen de Accelerator Light subsidie aan te vragen. We bieden je hulp en begeleiding op maat. De Accelerator Light start op 5 september met een kick-off. Klik hier voor meer informatie over het programma. Aanmelden kan via deze link.  

Nieuwsbrief

Ontvang ons laatste nieuws
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.