FD stopt met dagelijkse nieuwsbrief FD Bites

Nieuws |

Het Financieele Dagblad stopt binnen enkele weken met het versturen van de dagelijkse nieuwsbrief FD Bites. Dat meldt het FD dinsdag per mail aan alle abonnees van de nieuwsbrief. Over de beëindiging van de service zegt FD: “De reden is simpel: FD Bites is gratis voor lezers maar niet voor ons. En kost nu meer geld dan hij oplevert.”
Daarnaast heeft FD sinds kort een nieuwe app: FD Focus. Lezers ontvangen via de app dagelijks artikelen over tech, innovatie en wat er speelt in de internationale zakenwereld. In tegenstelling tot de nieuwsbrief kost FD Focus wel geld: gebruikers betalen tien euro per maand.
Lees ook: FD lanceert app met ‘zeven beste artikelen van de dag’
De dagelijkse nieuwsbrief voor ‘professionals on-the-go’ van het Financieele Dagblad begon in april 2016 als FD Now. Ruim een maand later liet het FD de bèta-fase achter zich en veranderde de naam in FD Bites. De nieuwsbrief wordt door een redacteur geschreven en elke werkdag om 6.00 ’s ochtends verstuurd. FD Bites bevat de belangrijkste artikelen uit het FD, aangevuld met artikelen over technologie en business uit andere media, zoals Business Insider, Quartz en The Guardian.

Nieuwsbrief

Ontvang ons laatste nieuws
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.