Pitchen voor een narratieve beurs

Nieuws | Nieuws
  • Redactie
  • 31 augustus 2016
  • 217 woorden , 1 min. lezen

De jury bestaat uit een internationaal gezelschap van getalenteerde verhalende journalisten die ervaring hebben met het maken van podcasts. Kaitlin Prest is een Amerikaanse “radio artist”, met een aantal interessante podcasts op haar naam, zoals The Heart en Life of the Law, en maakt deel uit van deRadiotopia-familie. Eleanor MCDowall is een Britse radio documentairemaker voor het succesvolle Radio Atlas en Falling Tree Productions. Sven Speybrouck is al meer dan tien jaar een Vlaamse radio- en televisiepresentator, bekend van de (radio) programma’s Publiek Geheim en Interne Keuken. Saar Slegers is bestuurslid van de Stichting Verhalende Journalistiek en freelance wetenschapsjournalist, radiomaker en researcher voor televisiedocumentaires. Eef Grob is freelance crossmedia professional met ervaring op het gebied van online en mobiele media, vaak in combinatie met radio en tv / audio en video. Klik hier voor meer informatie en het indienen van je idee.

Stichting Verhalende Journalistiek stelt zich tot doel om verhalende journalistiek oftewel literaire non-fictie in de Nederlandstalige media te stimuleren, zowel in journalistieke producties voor dag-, week- en maandbladen als in boekvorm, voor de radio, internet en televisie.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Oorzaken Festival, dat plaatsvindt van vrijdag 30 september tot en met 2 oktober in De Brakke Grond te Amsterdam.

Dit project komt mede tot stand met steun van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Nieuwsbrief

Ontvang ons laatste nieuws
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.