Nieuws

Wil jij de journalistiek vernieuwen met intensieve begeleiding van experts én subsidie? Meld je dan aan voor het Acceleratortraject van het Stimuleringsfonds. In dit traject bouw je zeven maanden aan je journalistieke innovatie en werk je een idee uit tot een concrete innovatie. Meedoen kan als onafhankelijk team, maar ook als mediaorganisatie.

In de Accelerator doorloop je in hoog tempo een innovatieproces. Alles draait hierbij om experimenten. Experimenten die achterhalen of een bepaald probleem daadwerkelijk leeft bij gebruikers, journalisten of nieuwsorganisaties. Experimenten die bewijzen of jouw oplossing werkt en hoe je die oplossing verder moet ontwikkelen. Hiervoor ga je aan de slag met de nieuwste innovatiemethodes, krijg je begeleiding van zwaargewichten uit de sector en krijg je subsidie om je experimenten uit te voeren.
Als je je aanmeldt voor de Accelerator kijken we naar drie belangrijke elementen: het team waarmee je deelneemt, het probleem dat je wil gaan oplossen en hoe je dat wil gaan doen: het idee. Hoe completer deze elementen, hoe kansrijker de aanmelding. En hoe sneller een team zich kan ontwikkelen in het programma.

Deadline 10 maart

Enthousiast? Hier vind je meer informatie over de Accelerator en kan je je aan melden, dat kan tot uiterlijk 10 maart.

Zo gaat het eraan toe bij de Accelerator

07 maart 2019
194 woorden 1 min. lezen

Nieuwsbrief

Ontvang ons laatste nieuws
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.