Bijeenkomst

SVDJ Coachingstraject private lokale media bijeenkomst 4

Op dinsdag 8 oktober vindt de vierde bijeenkomst bij het programma Coachingstraject lokale private media plaats.

Coachingstraject lokale private media

Het coachingstraject lokale private media is speciaal ontworpen om mediaorganisatie te ondersteunen bij het maken van strategische keuzes, gebaseerd op de behoeften van jouw publiek. Daarbij ontdekken zij hoe ze de juiste vertelvormen en producten kunt kiezen, hoe ze een goede online strategie ontwikkelen, het implementeren van effectieve manieren van publieksparticipatie en  tot slot het versterken van de kwaliteit van hun journalistieke product. Met de hulp van ervaren coaches en praktische workshops zet jij een stap vooruit.

Ieder kwartaal starten maximaal zes nieuwe partijen aan het traject. Per kwartaal wordt één plenaire bijeenkomst georganiseerd waarbij alle deelnemers aanwezig zijn. Tijdens deze dag krijgen de partijen diverse workshops aangeboden en is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Meer informatie

De vierde bijeenkomst van het coachinsgtraject lokale private media is een besloten bijeenkomst. Bijeenkomsten van het Coachingstraject bijwonen? Het is nog mogelijk je aan te melden voor ronde 4 van het traject. Meer informatie over het programma vind je op deze pagina.

Datum
08 oktober 2024
Tijd
10:00 – 17:00 uur
Locatie
Social Impact Factory
Vredenburg 40
3511 BD Utrecht
Organisator
SVDJ