Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Innovatiedag

06 maart 10:00 - 17:00

| Gratis

Let op: de Innovatiedag is vol en de aanmeldingen voor die dag zijn gesloten. Je kan je nog wél aanmelden voor de Accelerator of Accelerator Light. Klik hier voor alle informatie of neem contact met ons op via 070 361 71 11 of mail naar secretariaat@svdj.nl.

Op vrijdag 6 maart organiseert het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek de Innovatiedag in de Social Impact Factory in Utrecht. Voor iedereen die al weet wat hij of zij met journalistieke innovatie wil, of juist nog geen idee heeft. En natuurlijk voor iedereen die overweegt om mee te doen aan de SVDJ Accelerator (Light). 

Deze dag staat in het teken van ondernemerschap en innovatie binnen de journalistieke sector. Innovatie betekent een andere manier van werken en denken. Wij laten je graag zien wat dat inhoudt – en waarom dat zoveel waard is. Op deze dag ontmoet je dé innovatie-experts van het Stimuleringsfonds, die je niet alleen alles kunnen vertellen over het Accelerator (Light) programma, maar ook alvast een tipje van de sluier kunnen lichten over de succesvolle innovatiemethodes die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld. Voor iedereen die overweegt mee te doen met de SVDJ Accelerator of de Accelerator Light: hier vind je meer informatie.  

Workshops over innovatiemethodes

Er staan talloze workshops gepland waarin we je alles vertellen over zaken als customer journey, mom-testing of product-marketfit. Beginnen je oren hiervan te klapperen? Geen probleem! De innovatiemethodes worden aan de hand van voorbeelden eenvoudig uitgelegd, zodat het voor iedereen begrijpelijk isWe laten graag zien wat wij voor je kunnen betekenen.  

Klinkt dit jou juist als muziek in de oren? Mooi! Dan dagen wij jou uit om in gesprek te gaan met onze experts. Of dat nou een expert is op het gebied van journalistiek, tech, marketing of business development. Zij kunnen je een beeld geven van de uitdagingen die nog voor je liggen en hoe je die het beste aan zou kunnen pakken. Dit zijn ook de mensen die je tegenkomt in onze programma’s, dus dat geeft een mooie voorproef van wat je mag verwachten. 

Tot slot nodigen we onze alumni van onze innovatieprogramma’s uit op de Innovatiedag. Zij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Of het nou gaat om deelname aan de Accelerator of het opzetten van een ondernemingzij hebben het al meegemaakt. De uitgelezen mensen dus om te vertellen wat je te wachten staat. 

Netwerkborrel

Komt je vraag gedurende de dag echt niet aan bod? Aan het einde van de dag staat iedereen aan de bar, onder het genot van een biertje, om jou alsnog te woord te staan. Hét moment om andere vernieuwers te leren kennen, te netwerken en plannen te maken voor de Accelerator (Light). Aanmelden voor de Accelerator kan nog tot 15 maart. Aanmelden voor de Accelerator Light kan vanaf de Innovatiedag tot en met 19 april.  

Programma

10.00 | Inloop
10.30 | Welkomstwoord & Opening
10.45 | Keynote
11.15 | Workshops & sparsessies
12.30 | Netwerklunch
13.30 | Workshops & sparsessies
14.30 | Workshops & sparsessies
16.00 | Alumni-panel
17.00 | Borrel

 

Locatie

Social Impact Factory
Vredenburg 40
Utrecht, Utrecht 3511 BD Nederland