Voor het beoordelen van subsidieaanvragen zoeken we meerdere adviseurs ter uitbreiding van de huidige poule van adviseurs.

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SVDJ) werkt per 2022 met adviescommissies bij de beoordeling van subsidieaanvragen binnen de Regeling Thematische Samenwerking. In de nabije toekomst willen we bij de beoordeling van meerdere regelingen gebruik maken van adviescommissies. Daarvoor is een constant roulerende poule van adviseurs met een diverse achtergrond en verschillende disciplines nodig.

We streven naar diversiteit binnen de poule van adviseurs om zo een goede representatie van de pluriforme journalistiek én samenleving te vormen; de poule bestaat idealiter uit adviseurs uit het hele land, met ervaring in verschillende journalistieke specialismes en verschillende achtergronden. Kandidaten met een bi-culturele achtergrond, een interdisciplinaire praktijk, jonge journalisten, freelancers en/of kandidaten van buiten de randstad worden daarom nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie over de vacature lees je hier.

Gebruik onderstaand formulier om je sollicitatie in te dienen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via info@svdj.nl of 0703617111.

Naam(Vereist)
Disciplines
Binnen welke discipline solliciteer je als adviseur? (meerdere antwoorden mogelijk)
Binnen welke andere disciplines heb je ervaring (optioneel)
Omschrijf kort je motivatie om te solliciteren
Beschrijf welke nevenactiviteiten je naast het werk als adviseur uitvoert.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Nieuwsbrief
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.