Voor het beoordelen van subsidieaanvragen zoeken we meerdere adviseurs ter uitbreiding van de huidige poule van adviseurs.

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SVDJ) werkt per 2022 met adviescommissies bij de beoordeling van subsidieaanvragen binnen de Regeling Thematische Samenwerking. In de nabije toekomst willen we bij de beoordeling van meerdere regelingen gebruik maken van adviescommissies. Daarvoor is een constant roulerende poule van adviseurs met een diverse achtergrond en verschillende disciplines nodig.

We streven naar diversiteit binnen de poule van adviseurs om zo een goede representatie van de pluriforme journalistiek én samenleving te vormen; de poule bestaat idealiter uit adviseurs uit het hele land, met ervaring in verschillende journalistieke specialismes en verschillende achtergronden. Kandidaten met een bi-culturele achtergrond, een interdisciplinaire praktijk, jonge journalisten, freelancers en/of kandidaten van buiten de randstad worden daarom nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie over de vacature lees je hier.

Vacature is gesloten. Het was tot en met 29 augustus mogelijk om te solliciteren.