Project

Team SVDJ Accelerator 2022

Er is een overvloed aan media en dat vraagt om verbeterde, persoonlijke curatie. Algoritmes en sociale media hebben gezorgd voor meer afleiding en minder diepgang, waardoor veel kwaliteitsjournalistiek en media niet de aandacht krijgen die ze verdienen.

De Xennial en Millennial (volwassenen tussen 25-45 jaar oud), die zich bewust zijn van hun huidige online gedrag en op zoek zijn naar een gezonder alternatief, ervaren dit als probleem. Ze willen minder online ruis, meer kwaliteit en zich niet committeren aan één specifieke outlet (krant, tijdschrift of radiostation).

Mohi is het platform waar je de allerbeste content-aanbevelingen kunt vinden. Niet alleen van je vrienden, maar ook van topic experts als journalisten, artiesten en CEO’s. Via Boards vind je content over specifieke onderwerpen. De Mohi Monthly is een gepersonaliseerde nieuwsbrief met de beste tips van de maand. Mohi moet een platform worden waar mensen hun digitale archief bouwen en sociale relaties versterken door het uitwisselen van de beste journalistieke werken, maar ook films, series en muziek. 

Contact opnemen?

Wil je in contact komen met een van de teams die meedoen of hebben gedaan aan de SVDJ Accelerator? Mail dan Willemijn Dekker (Programma manager SVDJ Accelerator) via dekker(@)svdj.nl.